Quilts

Ben je op zoek naar de finishing touch in de babykamer, een uniek kraamcadeau voor een nieuwe wereldburger of naar een heerlijke quilt om zelf onder te kunnen kruipen? Foxyonmaplestreet maakt DE quilt voor je! Elke quilt wordt speciaal ontworpen en op jouw wensen afgestemd; uniek en helemaal jij dus! Hieronder zie je een aantal voorbeelden van quilts die Foxyonmaplestreet gemaakt heeft.

Stuur een berichtje (via mail of het contactformulier) met jouw wensen (afmeting, kleuren, thema) en je ontvangt een voorstel met verschillende stoffen en prijsopgave.

De quilts worden met de grootste mogelijke zorg en met liefde handgemaakt. Kleine onvolkomenheden of lichte afwijkingen qua maat kunnen daardoor voorkomen. De quilts worden gemaakt van stoffen van 100% katoen en tenzij anders aangegeven gevuld met Hobbs Heirloom 80/20 (80% katoen, 20% polyester).
Wasadvies: 30/40 graden met fijnwasmiddel en minimaal 3 colorcatcher doekjes (hoe fellere kleuren stof hoe meer doekjes) op het wolprogramma. Drogen in de droger en daarna goed strijken.