Oh kom er eens kijken!

Sinterklaas is weer bijna in het land en ik kreeg van een collega een bestelling waar ik al helemaal van in de stemming kwam! Kijk je mee wat ik mocht maken voor haar en haar gezin?

Een hele grote Sinterklaas-fan heeft natuurlijk een eigen baddoek met Sinterklaas erop nodig! Lekker groot met een vrolijke Sinterklaas die een duik neemt in een stapel pakjes. De nieuwe eigenaar van de handdoek zwemt wekelijks dus zijn moeder vond deze afbeelding wel heel toepasselijk. Mama wilde graag een paar gastendoekjes met kleine afbeeldingen van Sinterklaas of Zwarte Piet; dat kan geregeld worden. Deze losse Sint en Piet zijn zo schattig en precies het goede formaat zodat je er geen last van hebt als je je handen wilt drogen.

Toen ik mijn collega een foto liet zien van een vilten uitprobeersel kreeg ik meteen de opmerking: “die wil ik ook! En dan van alles twee!” Ehhh ja oké prima! Aan de slag dus. Ik had al een keer de vilten uiltjes voor Teddy gemaakt maar deze vilten figuren moesten hangen…. Het was even puzzelen en uitproberen wat werkt als touwtje, maar het is gelukt! En al zeg ik het zelf: het resultaat mag er zijn!

Schattig toch? Kleine hangers die in een grote roe komen te hangen. Ik ben heel benieuwd naar het totaal plaatje!

Het was een feestje om deze bestelling te maken! Ik ben al helemaal in de Sinterklaas-stemming! 😁

Liefs Marije

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s