Nieuw binnen: Studio 8

Gisteren waren we op familiebezoek in Alphen aan den Rijn. We zijn eigenlijk nooit op een zaterdag in Alphen aan den Rijn en nemen ook niet de tijd om even te winkelen. Maar dit keer wilde mijn moeder graag bij Echtstudio een nieuw haakboek en wat wol halen en ik had ontdekt dat er ook een quiltwinkel in Alphen zit. Gelukkig vonden onze reisgenoten het geen probleem om even bij beiden een kijkje te nemen.

Echtstudio is echt een geweldige winkel als je van haken en wol houdt: wat een boel wol, boeken en kleuren! Schitterend! Zo mooi om te zien, maar ik heb mezelf voorgenomen niet aan haken te gaan beginnen; ik heb al genoeg creatieve hobby’s en geen plek in huis voor ook nog eens een wolverzameling 😉 Maar zo’n kast vol vrolijke, gehaakte knuffels is wel heel verleidelijk natuurlijk!

<<<<<<<<
s ik me in kon houden bij Echtstudio, bij de quiltwinkel In de Emma ging het fout. In de Emma is een kleine quiltwinkel met veel reproductiestoffen en donkere kleuren. Dat is niet echt mijn ding, maar toch vond ik een serie stoffen van Studio 8 voor Quilting Treasures die net binnen was en ik nog nergens gezien heb. De kleuren en het patroon spraken me meteen aan. Ze hadden vijf stoffen uit de serie en ik kon gewoon niet kiezen…. Je snapt dat ik dus de winkel uit liep met een stuk van alle vijf de stoffen! Gewoon voor de verzameling! Hoewel…. er borrelen al allerlei mogelijkheden op. Dus wie weet!

<<<<<<<<
ije

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s