Werk in uitvoering

Na een paar dagen puzzelen en heel veel hulplijnen inschakelen is het deze nitwit toch gelukt om de websitenaam te verhuizen. Nu kan het opnieuw opbouwen van de website echt beginnen! Dat wordt nog best een werkje maar ach, ik moet iets doen in de vakantie. Nu heb ik wel de kans om de website beter op te bouwen.

Op dit moment ben ik de indeling van de pagina’s aan het bedenken. Wat wil ik laten zien? Hoe giet ik dat dan in een pagina? Hoe zorg ik dat alles overzichtelijk blijft en iemand snel wat kan vinden? Geen idee nog, dus tips of ideeën over wat je wilt zien zijn welkom!

Ik ben niet alleen de website aan het verbouwen, maar ook in de studio is er flink verbouwd en wordt er opgeruimd. Ik kom van alles tegen en ga van sommige dingen en maaksels afscheid nemen voor een speciale-verbouwingsopruimingsprijs. Dus hou de site, Instagram of Facebook in de gaten om een leuke vlaggenlijn te scoren voor een speciale prijs!

Liefs Marijerozebruin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s