Nieuwe hosting, nieuw uiterlijk

Eindelijk heb ik een besluit genomen: de website gaat op de schop! Door een mail van mijn huidige hosting over het verlengen van mijn abonnement voor de website, ben ik een kritisch gaan bekijken; wat wil ik met de website, heeft een dure webwinkel nut, hoe werkt de website en kan ik deze ook makkelijk vanaf mijn mobiel updaten?

Ik ben niet zo heel technisch en de website moet gewoon simpel bij te houden en te updaten zijn. Een mooi en duidelijk sjabloon, vullen en alleen nog maar aanvullen, geen webwinkel met omslachtige betalingsmogelijkheden meer die niemand gebruikt, maar gewoon een mooie website waar ik jullie kan laten zien wat ik maak, jullie me kunnen bereiken voor een bestelling en waar ik ook zelf op de website comments kan reageren.

Dus op zoek naar een nieuwe hosting en eens kijken of het me lukt om in ieder geval mijn domeinnaam te behouden (is natuurlijk wel heel handig aangezien ik nog een hele stapel visitekaartjes heb). De komende tijd ben ik in mijn vrije uurtjes en als ik er zin in heb dus weer veel achter mijn laptop te vinden! Wie weet ga ik websites bouwen zelfs nog leuk vinden.

Liefs Marije

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s